Meny Stäng

Barnsängar

Hur enkelt är det att hitta den perfekta barnsängen bland alla alternativ? Inte så enkelt alla gånger. Det finns några varianter att välja mellan, så jag kommer inte att förebrå dig för att du sliter ditt hår efter en dag med näsan i barnsängsmarknaden. Det kan vara en riktig utmaning att hitta den där perfekta sängen som förgyller såväl barnets sömn som sängens inverkan på möblemanget. Är man lite smart så tar man sig en titt på barnsängar med förvaring, då man på sätt skaffar sig mer förvaringsutrymme för barnens leksaker och sängkläder.

Kanske tänker du nu att det är helt andra faktorer som spelar in, och du skulle naturligtvis inte ha fel. Det är mycket som spelar in, men låt oss för ett ögonblick ta en titt på de olika varianterna av barnsängar. Vi skapar en övergripande bild av de. Djupdykningarna finner du på i andra avsnitt på sidan.

>> Klicka här för att se hela sortimentet av Barnsängar

Spjälsängen

Den här sängen erbjuder både trygghet och säkerhet, Tills den dagen barnet ser spjälorna som ett omslutande galler av klaustrofobisk förtvivlan kommer den att vara alldeles perfekt.

Loftsängen

En säng som hjälper dig att ta tillvara på utrymmet. Loftsängen kan naturligtvis anpassas på höjden för att främja säkerheten. De lite äldre barnet har inga problem att sova i en loftsäng, men för de lite mindre kan det bli besvärligt. Läs mer här.

Juniorsängen

Den dynamiska sängen med sinne för tema och läckra tillbehör. Med rätt touch kan ditt barn med all rätt känna sig som världens häftigaste knatte. Designa sängen efter tycke och smak och skapa en säng som gör sömnen lite roligare. Läs mer här.

Våningssängen

Behöver barnen dela rum kan du använda samma yta som en enkel säng skulle ha tagit. Här finns det säkerhetsfrågor som är viktiga att ta i beaktning, men det mesta är faktiskt väldigt självklart.

Växasängen

Den här sängen har de mäktiga fördelen att den kan fällas ut och anpassas vartefter barnet växer.

Resesängen

Det här är resesängen! Det oslagbara tillbehöret för småbarnsfamiljen som tycker om att vara på resande fot. Du fäller enkelt upp och ihop resesängen på hotellet, vandrarhemmet eller i era vänners gästrum.

Det finns som sagt en hel del att välja mellan i den här kategorin sängar. Barnsängar inbegriper ett enormt register av smarta och smidiga lösningar som effektiviserar barnets sömn och förädlar möblemanget i ditt hem.