Meny Stäng

Gästsängar

En gästsäng är en alldeles ypperlig lösning för dig som brukar få besök som gärna stannar kvar över en natt eller två. Eller tre.
Eller för alltid.
En gästsäng – eller extrasäng – kan du enkelt förvara i ett hörn, under sängen eller i en större garderob för att plocka fram närhelst den behövs, och det är just det här som gör gästsängen så effektiv; du ska inte behöva se gästsängen när du inte har den framme. Ta fram den när den behövs och stoppa undan den när den är överflödigt. Punkt.

Det finns flera olika typer av gästsängar. Den populäraste är den uppblåsbara varianten som du enkelt tömmer på luft, viker ihop och lägger in låda eller kartong när den inte används. Många av dessa har till och med inbyggda pumpar som gör att man inte riskerar sin ansiktsfärg för att få upp sängen. Den inbyggda pumpen är elektrisk vilket utökar smidigheten till skyhöga nivåer, då den både tömmer och blåser upp sängen utan att du behöver ödsla ett andetag.

>> Klicka här för att se hela sortimentet av Gästsängar

Andra varianter av gästsängar kan vara de hopfällbara. De här sängarna fälls ihop uppåt så att de båda kortsidorna möts i toppläget, därefter kan du enkelt rulla iväg sängen in i garderoben, sovrummet eller ut på gården om du känner att det tillför någonting, Smidigheten är vad som står i fokus för den här typen av gästsängar, och det är någonting du absolut inte ska göra avkall på när du bestämmer dig för vilken säng du ska införskaffa.

En bra investering

Den övergripande smidigheten kring gästsängar gör att det inte alls är besvärligt att ha flera gästsängar i din ägo. Har du många som tycker om att spendera nätter hos dig så är det absolut en bra investering. Kanske är ni några studenter som har bestämt er för att gå ihop och dela på en lägenhet – då är det mycket smidigt med ett gäng gästsängar. Kanske är ni ett gäng som bara tycker att det vore spännande att dela lägenhet för att spara pengar för något spännande ändamål. Möjligheterna är oändliga med ett gäng uppblåsbara sängar, eller hur?

När det är dags att köpa en gästsäng kan du välja mellan allt från de fräckaste extrasängarna med fullskaliga tillbehörsalternativ till de enklaste varianterna av de klassiska luftmadrasserna. Det som är viktigt att tänka på är vilka förvaringsmöjligheter som finns i ditt hem. Har du gott om utrymme får du plats med de lite större, hopfällbara sängarna, medan du kanske borde satsa på en uppblåsbar säng som ryms i en liten tygpåse som du enkelt stoppar undan när den inte behövs.