Meny Stäng

Sängar med förvaring

För att få ut så mycket som möjligt av det utrymme som finns att tillgå i sovrummet kan en säng med förvaring vara lösningen. Här kan du enkelt förvara dina saker som annars skulle ta en massa plats på andra ställen och lämna nya ytor för nya möjligheter. Kanske tycker du om de öppna ytorna som det innebär. Kanske hittar du roligare saker att förvara synligt som hjälper till att framhäva sovrummet(eller vilket rum som nu förärades med öppna ytor). Vad du väljer att göra med dina nya möjligheter är helt upp till dig, och det är just den friheten som är en av de främsta fördelarna med att införskaffa en säng med förvaring.

>> Klicka här för att se hela sortimentet av Sängar med förvaring

Den omtalade förvaringen är oftast lådor under sängen. Hur stort förvaringsutrymme du får beror på hur stor sängen i fråga är; ju större säng desto större förvaringsutrymme. Lådorna varierar förstås i antal och utformningar, och det innebär diverse restriktioner för vad du kan förvara i dem. Ta reda på vad du ska förvara innan du bestämmer dig för vilken säng du vill ha. Är det barnens leksaker, gamla böcker och tidningar eller extra kuddar och täcken? Ingenting är rätt eller fel så länge du får plats med det du vill ha plats med.

När du köper en säng med förvaring är det förstås viktigt med komforten. Det är ju trots allt en säng vi talar om, inte en byrå. Av den anledningen kan det vara bra att besöka någon av de fysiska sängbutikerna för att kunna provligga de på plats. Genom att prova sängen fysiskt kan du lättare skapa dig en bild av vad du är ute efter, och därigenom ta ett bättre beslut i slutändan.

Även en säng där förvaringen är i fokus kräver ju komfort: du ska fortfarande sova i den, och en trevlig förvaring betyder inte att det är värt ett otrevligt ryggskott. Se till att du kan ligga skönt i din nya säng. Det är det minsta du kan begära av en säng.

Det finns naturligtvis andra alternativ för utrymme än att köpa en säng med fasta lådor. Du kan exempelvis köpa egna små plastlådor och ställa under sängen. I det fallet behöver du inte investera i en helt ny säng. Du sparar pengar samtidigt som du får ett friare val kring förvaringsutrymmet. Det finns lådor i en massa olika utformningar som går att ställa under sängen, och den enda frågan av betydelse är vad du vill förvara under sängen.