Meny Stäng

Sänggavlar

En sänggavel är den delen av sängen som till största delen sätter den sista visuella touchen på en säng. Ofta utgör den vackra mönster som ger ett exklusivt utseende, annars är det vanligt med enkla utformningar som uppvisar klassisk stilrenhet. Utbudet av sänggavlar är mycket omfattande, och det finns otaliga vägar att gå som leder till ditt perfekta sovrum. Oavsett om du är ute efter exklusivitet eller stilrenhet finns det en lösning för dig. Det enda du egentligen behöver göra är att ta en ordentlig till på utbudet och välja en gavel som passar till ditt perfekta sovrum.

>> Klicka här för att se hela sortimentet av Sänggavlar

Låt oss ta en närmare titt på sänggavlar och dess små fördelaktigheter de kan bringa dig.

Den kanske mest påtagliga egenskapen hos en sänggavel är att den gör en enkel säng till en stilfull och komplett möbel i ditt sovrum. Man kan säga att den lyfter sängen från enbart funktion till klass och skönhet. Sängen i sin enkelhet är i själva verket ingen höjdare att beskåda; det är en resårbotten med bäddmadrass och lite sängkläder – förhoppnings färgglada – som står på i ett hörn av rummet och ser allmänt trist ut. Det behövs någonting extra, någonting som kan lyfta denna tråkiga ursäkt för en möbel och ge den ett nytt lyster som samtidigt bygger upp en anda och en karaktär i sovrummet. För visst är enbart en resårbotten och lite bekvämlighetstillägg ganska tråkigt att beskåda? Till och med en gnutta opersonligt om jag får vara helt ärlig. Kanske är du beredd att hålla med mig på den här punkten?

Nu har du kanske kommit lite närmare beslutet att införskaffa den där sänggaveln för att ge ditt sovrum en personlighet. I så fall tycker jag verkligen att står på tröskeln till ett alldeles ypperligt beslut. För att påvisa en mer praktisk fördel med en sänggavel är att du slipper den här stora, fula fläcken på väggen. Med en sänggavel står inte madrassen i direktkontakt med väggen. Sänggaveln utgör ett mellanrum mellan väggen och resårbotten, så risken för att en stor och ful fläck på tapeten ska uppenbara sig blir i det närmaste obefintlig.

När du har läst så här långt vågar jag nästan förutsätta att du tänker börja titta på sänggavlar vilken sekund som helst. Därför tänkte jag faktiskt inte uppehålla dig mycket längre. Låt mig bara tillägga några avslutande rader om vilka eleganta möjligheter du har när du väl har bestämt dig för att införskaffa den där sänggaveln.

Sänggaveln är som bordssaltet en trist middagsbjudning, eller pricken över i:et i en perfekt bokstavskombination.