Meny Stäng

Sängrea

Brukar du ge vika för frestelser trots höga priser? Låter du dig snärjas av kostsamma avtal och dyra sängar?
Icke mer!

Från och med när du har läst det här kommer du att hålla ett öga på de bästa priserna och aldrig mer ta den snabbaste lösningen för att det låter bäst för tillfället. Från och med snart kommer du att börja prioritera din plånbok framför dyra köp utan att göra någon nämnvärd avkall på kvalité. Från och med snart kommer du att kunna lukta dig till en rea på flera kilometers håll.

>> Klicka här för att se eventuell REA på sängar

Men låt oss börja från början. En säng måste inte vara dyr för att den ska vara bra. En säng ska fylla sin funktion. En säng ska bjuda på komfort och en god sömn. Det måste inte kosta skjortan för att en säng ska vara dig till nytta. Många är av uppfattningen att det enbart är dyra sängar som håller måttet för en god sömn.

SängREA

För att tal klarspråk; vad som bestämmer hur hård eller mjuk en säng är avgörs av antalet fjädrar per kvadratmeter i madrassen. Det är just detta du har betalat för. Med tiden började man dock anse att även individer och familjer med lite tunnare plånbok har rätt till god sömn, och därigenom också utöka försäljningen av kvalitativa sängar till en ny kundgrupp. Billigare sängar började inta marknaden alltmer, och idag är det som tidigare nämnt ingen självklarhet att det är de dyra sängarna som håller den högsta kvalitén.

Är Du på jakt efter rea?

Vart kan du hitta en sängrea då? Vart kan du hitta de där erbjudandena som gör billiga sängar ännu billigare? Hur kan du hålla koll på de där röda stjärnformade figurerna som indikerar ett pressat pris? Inledningsvis kan du låta bli att slänga reklamen som dimper ner i brevlådan eller brevinkastet. Har du satt upp en lapp på ytterdörren som vänligt men bestämt säger ingen reklam, tack kan du ta bort den. På en gång. När du surfar på webben kan du hålla ett öga på annonserna. Kom ihåg att när du är på jakt efter rea så är ingen reklam av ondo. Det kanske inte är lätt alla gånger, och det kan ta lite tid innan du hittar det du söker, men genom att agera målsökande robot i jakten på de bästa priserna kommer du att kunna spara mycket pengar när du köper din säng.

Det viktigaste att ta med sig härifrån är att ta emot reklamen med öppna armar och att inte låta dig luras av att det bara är de högsta priserna som duger. Du förtjänar att ha lite mer pengar över när du investerar i en säng. Du förtjänar att få en säng som bjuder på såväl ett förmånligt pris som än en förmånlig kvalité. Din sömn är värd det. Du är värd det.